Uw inboedel verhuizen, onze specialiteit!

A.L.I. Verhuizingen is de beste én goedkoopste verhuisfirma in de regio Turnhout. Dat wilt u wel eens zien? Bel ons op voor een gratis offerte!
Wilt u graag een ladderlift huren? Wij zijn de nummer één in liftservice...

Met een ladderlift die reikt tot de achtste verdieping! Daarnaast verhuren we ook bestelwagens en verhuiswagens (25m3) met rijbewijs B.

Verhuizen

Trap of lift te klein voor uw meubelen? Geen zin in een hernia? Wij leiden uw hele verhuis in goede banen. Kies voor verhuisfirma A.L.I. Verhuizingen en maak een vlekkeloze nieuwe start!

Liftservice

Verhuisbedrijf A.L.I. is de nummer één in liftservice, met een ladderlift die reikt tot de achtste verdieping! Maar we verhuren ook bestelwagens en verhuiswagens (25m3) met rijbewijs B.

Meubelopslag

Sla zelfs de meest kostbare goederen tijdelijk op in onze beveiligde opslagruimte. Deze 100% vochtvrije opslagplaats wordt continu verwarmd en geventileerd.
Specialiteiten

Verhuizen in de regio Turnhout: van ladderlift tot meubelopslag

Verhuisbedrijf A.L.I. is uw specialist in de regio Turnhout voor verhuizingen, ladderliftservice en meubelopslag. Verhuizen met A.L.I. Transport is als een droom met een happy end: wij regelen alles van a tot z en brengen uw inboedel in perfecte staat naar uw nieuwe woonst of handelspand.

Verhuizen is een vermoeiend karwei met vaak een pijnlijke rug als resultaat. Onze medewerkers nemen graag al het zware werk voor hun rekening! Zelfs voor het monteren of demonteren van meubelen kunt u op hen rekenen.

Verhuizen in Turnhout? Dat kan elke dag, ook in het weekend. Een gemaakte afspraak is heilig. Huurt u van ons een ladderlift of verhuislift? Dan zijn onze medewerkers stipt op tijd ter plaatse. En steken ze meteen de handen uit de mouwen!

Verhuizen in Turnhout: kies voor A.L.I. Verhuizingen

Ons handelsmerk? Wij behandelen uw inboedel alsof het de onze is. Geen vleugelpiano is ons te zwaar, geen appartement te hoog. Dankzij onze extra lange ladderlift en bekwame medewerkers is zelfs de grootste verhuis een volkomen stressloze ervaring!

Bent u op zoek naar een firma voor meubelopslag of meubelbewaring? Dan is A.L.I. Verhuizingen uw geknipte partner in de regio. Ook bij de opslag van kostbare documenten of goederen kunt u op twee oren slapen: deze verwarmde, geventileerde en vochtvrije opslagplaats is verzekerd tegen schade en diefstal en staat onder continue beveiliging.

Denkt u aan verhuizen in Turnhout? Reken dan op onze betrouwbare lift- en verhuisservice, steeds tegen onklopbare prijzen. Wij helpen u graag met uw verhuis in de regio Turnhout, Antwerpen, Herentals, Geel, Mol, Westerlo, enz. Vraag nu een gratis offerte!
© 2015-2017 A.L.I. transport - verhuizingen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A.L.I. transport - verhuizingen
Atealaan 4
2200 Herentals
Tel.: +32 14214683
GSM: +32 478518851
Fax: +32 14233138
Contacteer ons